+

Árucsere és visszaküldés

 

   Amennyiben a megrendelt termék nem megfelelő méretű vagy nem nyeri el tetszését, a vásárlástól számított 15 napon belül lehetősége van termékcserére vagy pénzvisszafizetésre. Mindkét esetben csak szobában próbált, új terméket áll módunkban visszavenni, az eredeti csomagolásban. Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, a cserét megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve!),illetve a termék értékcsökkenését a Vásárlónak kell állnia.

Termékcsere

 
 A termék cseréje első alkalommal Önnek ingyenes, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Az esetleges további csere költségét a Vásárlónak kell állnia.

Küldjük Önnek a cserecsomagot, amin rajta a visszáru feladóvevény, ezt kérem ragassza fel a gondosan becsomagolt, visszaküldeni kívánt termékre és adja át rögtön a futárnak.
Visszaküldési cím:1162 Budapest,Hermina u. 79.

Kérünk bankszámlaszámot a visszautaláshoz. 

Áruvisszaküldés és pénzvisszafizetés

   
   Visszaküldés és pénzvisszafizetés esetén a költségek a Vásárlót terhelik. Ez esetben is kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. A termék árának visszafizetése átutalással történik. A csomagot kérjük a 
Hirsch Bio Life Trend Kft. részére az alábbi címre küldje vissza: 1162 Budapest, Hermina út 79.
  Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Sérült vagy hibás termék

   
   Amennyiben a megrendelt termék esetleg sérült, vagy hibás, lehetősége van termék cserére és pénz visszafizetésre is. Kérjük, ebben az esetben azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! A levelében írja meg a megrendelő nevét a pontosabb beazonosítás végett, és a termék hiba leírását, illetve hogy csere terméket vagy pénz visszafizetést szeretne. Amennyiben tud, a leveléhez csatoljon fotókat a termékről és a hibáról egyaránt, hogy kollégáink azonnal szemrevételezni tudják, és orvosolják a problémát. Amennyiben a termék valóban hibásan vagy sérülten érkezett meg önhöz, természetesen a saját költségünkre, azonnal cseréljük, vagy tetszés szerint a megadott számlaszámra visszautaljuk az árát. 

Elérhetőségeink

 

Postázási cím

Hirsch Bio Life Trend Kft.
1162 Budapest, Hermina út 79.

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

 

E-mail cím

hirschbio@hirschbio.eu

 

Telefonszám

06 70 238 3841
06 70 945 1810

 

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu Árukereső.hu