+

Facebook játékszabályzat

A Hirsch Bio Life Trend Kft. nyereményjátékot hirdet " Bálint napi nyereményjáték" címmel.

Részvételi feltételek:  A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és megosztották a játék felhívásnál szereplő képekegyikét. Érvényesen nem játszhatnak  a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyereményjáték kezdete: 2022.02.10

Vége: 2022.02.14
Sorsolás: 2022.02.14

Nyertes kiválasztása:  A nyereményjáték nyerteseit a sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki a megosztók közül. A nyertest Facebook oldalunkon keresztül értesítjük.

Nyeremény:  1 db 5000 Ft értékű ajándékutalvány, amit a nyertes a www.hirschbio.eu webáruházban a kód megadásával vásárolhat le. A nyereményért a sorsolást követő 10 napon belül jelentkeznie kell a nyertesnek. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Hirsch Bio Life Trend Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu Árukereső.hu